Update

Det senaste veckorna har varit fyllda av sol, träning, premiär och skola. Ibland är det lite svårt att få ändan ur och sätta sig ner att blogga.

Solen och värmen har intagit Sverige eller iaf den del där jag för tillfället bor. Helt underbart med fint väder men lätt att andra (viktiga) saker kommer i andra hand. 

Fotbollssäsongen har börjat och vi har redan hunnit med att vinna övertygande och förlora övertygande. Väldigt roligt med en vinst i premiären och lika tråkigt med en förlust i andra matchen. Nu har vi lagt match 2 bakom oss och blickar framåt mot söndagens match.

Träningen går bra, det blir mest fotbollsträning men jag försöker slänga in några styrkepass per vecka. Inte lika roligt att hänga på gymmet när solen skiner men ibland måste man.

Om en vecka (tror jag) är det dags för Vårruset. Det kommer inte bli särskilt mycket träning innan men 5 km ska jag nog klara av. Får väl skylla på att det var för mycket folk i vägen om det skulle vara så att tiden blir pinsam:)

Förutom träning och sol bollar jag skola och jobb. I skolan läser vi för tillfället kost och beroendelära. Efter 22 hp kost sedan tidigare blir det mest repetition men det är verkligen inte fel. Beroendelära är intressant och nyttigt även om jag inte har några planer att jobba med det i framtiden.

På jobbet är det inte mycket nytt men på fredag ska jag hålla i en PT-cirkel. En PT-timme i gruppform där målet är att alla deltagare kryper ut från salen efter 1 h.



RSS 2.0